Onnelliset kohtaamiset.

Jaakko Hintikka, työnjohtaja, Jokiväri Oy

Joustava, ammattitaitoinen ja palveleva yhteistyökumppani

Viimeisen neljän vuoden aikana olemme ostaneet Ilona-keittiöiden kautta keittiöiden suunnittelun ja kalusteet asiakkaillemme saneerauskohteisiin. Ennen Ilona-keittiöitä olemme matkan varrella kokeilleet montaa muutakin yritystä, mutta Ilona-keittiöt on ollut ehdottomasti paras. Heitä ei ole ollut tarvetta vaihtaa toiseen toimittajaan.

Koko ketju on Ilona-keittöiden kanssa kunnossa

Me Jokivärillä kierretään aina ennen työmaan aloittamista joka asunto ja kysytään, onko osakkailla toiveita uusia keittiötä ja saada tarjousta keittiön suunnittelusta ja kalusteista. Me tarjoamme asiakkaillemme uuden keittiön Ilona-keittiöiden kautta. He suunnittelevat keittiöistä luonnokset ja ideoivat keittiöt asiakkaidemme kanssa.

Ammattitaito suunnittelussa on kyllä todellista huippuluokkaa. He pystyvät asiakkaan mielipiteen mukaan toteuttamaan ratkaisut ja ottamaan remonttikohteissa huomioon sellaisia asioita, joita ei välttämättä tule itselle tai asiakkaalle mieleen kuten vesipisteiden paikat, kalusteiden sijoittelut ja erikoishuomiot tiettyihin materiaaleihin.

Kun suunnitelmat ovat valmiit, Ilona-keittöt tekee kalustetoimituksen. Työmaita vetäessä on iso plussa, että heidän kanssaan toimitukset ovat joustavasti sovittavissa ja toimitusvarmuus on huippuluokkaa. Tavarat ovat työmaalla silloin, kun minä haluan ne ja niissä on kaikki, mitä sovittu – ei puutu osia, saranoita tai vetimiä. Näin asentajien ei tarvitse hyppiä kohteesta toiseen puuttuvien osien vuoksi.

Kaikilta osilta tyytyväinen yhteistyöhön

Ilona-keittiöt on viimeisen päälle yhteistyökumppani, ei ole moittimista. Mitään ei ole jäänyt puolitiehen, ja olemme kehittäneet toimintaa puolin ja toisin yhdessä. Kirsikkana kakun päällä on asiakaspalvelu. Se, miten he kohtelevat meidän asiakkaita ominaan. Voin varauksetta suositella Ilona-keittiöitä sekä urakoitsijoille että kuluttaja-asiakkaille.

 

Jokiväri Oy on korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka toimii Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa. Yritys tekee ja toteuttaa suunnitelmat aina asiakkaidensa toiveita ja tarpeita kuunnellen, niin asiakkaiden kuin rakennusten parhaaksi. Tutustu Jokiväriin >>

Katso kuvia kohteesta

‹ Takaisin kaikkiin asiakastarinoihin

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan
yhdessä unelmiesi kalusteratkaisu.

Otathan huomioon,
että Ilona-keittiöt on keskittynyt uudiskohteiden ja laajempian suunniteltavien kalustekokonaisuuksien toimituksiin. Emme valitettavasti toimita yksittäisiä kalusteita tai kalusteosia.

Mobiilisivua ei ole vielä luotu.