Laatua ja uniikkeja ratkaisuja.

Millainen koti on arkesi ilona?

Mitä toivot kotisi tiloilta? Suunnittelemme unelmiesi keittiöt, kodinhoitohuoneet, WC:t, kylpyhuoneet ja säilytysratkaisut. Emme edusta tiettyjä kalustemateriaalien valmistajia, vaan sinua. Laajan verkostomme avulla pystymme suunnittelemaan sinulle kotisi tilat ja säilytysratkaisut juuri sellaisina kuin toivot. Suhtaudumme jokaiseen suunnittelutyöhön täydellä sydämellä ja jokainen suunnittelemamme ratkaisu on yksilöllinen mittatilaustuote, yhdessä teidän kanssanne toteutettu.

Keittiöt

Keittiö, kodin sydän. Millaisessa keittiössä sinä haluaisit olla oman elämäsi superkokki? Suunnittelemme sinulle toiveidesi mukaisen, uniikin keittiön.

Lue lisää

Kodinhoitohuoneet

Kodinhoitohuoneen tehtävä on helpottaa arjen askareitasi. Suunnittelemme sinulle järkevästi toimivan kodinhoitohuoneen – silmääsi miellyttävää tyyliä unohtamatta.

Lue lisää

Liukuovet ja muut säilytysratkaisut

Meiltä saat uniikit ja erikoisetkin säilytysratkaisut tilaan kuin tilaan. Miten sinä haluat säilyttää tavarasi?

Lue lisää

WC:t ja kylpyhuoneet

WC ja kylpyhuone ovat usein kodin ahtaimpia tiloja, joille on kuitenkin paljon vaatimuksia kalusteiden ja toiminnallisuuksien suhteen. Suunnittelemme hyvin toimivan ja viihtyisän WC:n ja kylpyhuoneen arkesi iloksi.

Lue lisää

Yrityksille

Autamme yritystäsi tarjoamaan asiakkaillesi laadukkaat ja heidän toiveitansa vastaavat kalusteet keittiöön, kodinhoitohuoneisiin, kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan
yhdessä unelmiesi kalusteratkaisu.

Otathan huomioon,
että Ilona-keittiöt on keskittynyt uudiskohteiden ja laajempian suunniteltavien kalustekokonaisuuksien toimituksiin. Emme valitettavasti toimita yksittäisiä kalusteita tai kalusteosia.

Mobiilisivua ei ole vielä luotu.