Kotisi sydän arkesi ilona.

Edustamme sinua

Minkälainen on sinun kotisi sydän? Valoisa, pelkistetty, värikäs, tumma, tyylikäs…? Listaa voisi jatkaa äärettömyyksiin, sillä jokaisen unelmakeittiö on erilainen. Kun haluat sinun toiveisiisi ja unelmiisi räätälöidyn uniikin keittiön, voit luottaa meihin.

Emme edusta tiettyjä kalustemateriaalien valmistajia, vaan sinua. Teemme jokaisen keittiön täydellä sydämellä ja innostuksella. Laajan toimittajaverkostomme avulla pystymmekin tarjoamaan poikkeuksellisen suuren valikoiman laadukkaita ja kestäviä kalustemateriaaleja ja –mekanismeja. Voimme suunnitella sinulle täysin toivomasi keittiön – jopa eri toimittajien materiaaleja yhdistellen.

Ota yhteyttä

Miten keittiön suunnittelu ja rakentaminen etenee?

Toiveesi ja unelmasi

Kysymme sinulta aina toiveesi keittiön ulkonäön, materiaalien ja tunnelman suhteen sekä lyhyet tiedot kohteesta ennen aloituspalaveria. Näin voimme jo luoda aloituspalaveriin pohjaksi luonnoksen, jota voimme muokata yhdessä eteenpäin.

Aloituspalaveri ja tarjous

Aloituspalaverissa lähdemme luonnoksen avulla yhdessä suunnittelemaan keittiötä tarkemmin toiveitasi kohti. Materiaalivalikoimamme on laaja. Aitoja malleja vertailemalla ja hypistelemällä löydät mieluisat materiaalit. Auttaaksemme materiaalin valinnassa kerromme kokemuksia materiaaleista ja niiden ominaisuuksista. Palaverin pohjalta teemme tarjouksen, aikataulun ja puhtaaksi piirretyt 3D-kuvat sinun uudesta keittiöstäsi.

Kalusteiden tilaaminen

Suunnitelman pohjalta, tilaamme ja suunnittelemme tuotantoon keittiösi kalusteet. Varmistamme tarkistusmittauksilla kalusteiden sopivuuden. Kalusterunkomme valmistetaan alusta loppuun Kuopiossa kotimaisista raaka-aineista. Kalusterungot toimitetaan aina valmiiksi kasattuina. Toimituksemme saapuu luotettavasti sovittuna ajankohtana.

Keittiön asentaminen

Kun keittiön kalusteet ovat saapuneet, voit joko asentaa keittiön itse tai tilata keittiön asennuksen meiltä tai muulta toimijalta. Neuvomme mielellämme keittiön asennuksessa, vaikka asentaisit keittiön itse.

Inspiroidu keittiöistämme

Katso kuvia

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan
yhdessä unelmiesi kalusteratkaisu.

Otathan huomioon,
että Ilona-keittiöt on keskittynyt uudiskohteiden ja laajempian suunniteltavien kalustekokonaisuuksien toimituksiin. Emme valitettavasti toimita yksittäisiä kalusteita tai kalusteosia.

Mobiilisivua ei ole vielä luotu.