Viihtyisä kodinhoitohuone arkesi ilona

Kodinhoitohuone, joka on räätälöity kotisi arkeen

Millainen on sinun unelmiesi kodinhoitohuone? Kodinhoitohuone, joka toisi iloa arkiaskareisiin? Kodinhoitohuoneet suunnitellaan ennen kaikkea käytännöllisiksi ja arkea helpottaviksi. Toimivuus ei kuitenkaan sulje pois sitä, että tila voi olla myös viihtyisä ja näyttävä. Oli sinulle sitten tärkeintä pyykin käsittely tai siivousvälineiden ja -aineiden säilytys, suunnittelemme kodinhoitohuoneesi, sen toiminnallisuudet ja säilytystilat helpottamaan arkeasi – viihtyisyyttä unohtamatta.

Emme edusta yhtä tiettyä kalusteiden valmistajaa. Näin voimme tarpeen mukaan yhdistellä kalusteita useilta eri valmistajilta. Meille tärkeintä on, että suunnittelemamme kodinhoitohuone vastaa toiveitasi ja on arkesi ilona.

Miten kodinhoitohuoneen suunnittelu ja rakentaminen etenee?

Toiveesi ja unelmasi

Ennen aloituspalaveria tiedustelemme sinulta lyhyesti mitä odotat kodinhoitohuoneelta tunnelman, materiaalien ja toimivuuden suhteen. Lisäksi pyydämme sinulta lyhyet tiedot paikasta, johon kodinhoitohuonetta on suunniteltu. Tietojen pohjalta luomme aloituspalaveriin ensimmäisen luonnoksen, jota voimme tarkentaa yhdessä eteenpäin.

Aloituspalaveri ja tarjous

Aloituspalaverissa ideoimme luonnoksen pohjalta yhdessä uutta kodinhoitohuonetta eteenpäin. Pääset hypistelemään ja vertailemaan aitoja esimerkkejä laajasta materiaalivalikoimastamme. Kerromme sinulle myös tarkemmin materiaalien ominaisuuksista ja omia kokemuksiamme niistä, jotta voit helpommin päättää sinulle mieluisat materiaalit. Tapaamisessa käytyjen asioiden pohjalta saat tarjouksen, aikataulun ja puhtaaksi piirretyt 3D-kuvat uudesta kodinhoitohuoneestasi.

Kalusteiden tilaaminen

Kun olet hyväksynyt viimeisimmän tarjouksen, tilaamme tuotantoon suunnitelman mukaiset kodinhoitohuoneen kalusteet. Tarkistusmittausten avulla varmistamme, että kalusteet sopivat täydellisesti kotiisi. Kalusterungot valmistetaan alusta loppuun kotimaisista raaka-aineista Kuopiossa. Kalusterungot toimitetaan aina valmiiksi kasattuina. Toimituksemme saapuu luotettavasti sovittuna ajankohtana.

Kodinhoitohuoneen asentaminen

Voit valita asennatko kodinhoitohuoneen itse tai tilata kalusteiden asennuksen joko meiltä tai muulta toimijalta. Opastamme mielellämme kalusteiden asentamisessa, vaikka asentaisit kalusteet itse.

Inspiroidu keittiöistämme

Katso kuvia

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan
yhdessä unelmiesi kalusteratkaisu.

Otathan huomioon,
että Ilona-keittiöt on keskittynyt uudiskohteiden ja laajempian suunniteltavien kalustekokonaisuuksien toimituksiin. Emme valitettavasti toimita yksittäisiä kalusteita tai kalusteosia.

Mobiilisivua ei ole vielä luotu.