Säilytysratkaisut, jotka helpottavat arkeasi

Säilytysjärjestelmät ja liukuovet mittatilauksena

Kodissasi asuu perheesi lisäksi tunnearvoltaan arvokkaita tavaroita, vaatteita, kodintekstiilejä ja liuta muita kodin pyörittämisen ja arjen kannalta tärkeitä tavaroita. Osan haluat varmasti säilyttää näkyvillä ja osan taas katseilta ja pölyltä piilossa. Autamme sinua suunnittelemaan säilytysratkaisut sinun tarpeitasi ja unelmiasi ajatellen.

Keskustelemme kanssasi mitä toivot säilytykseltä. Meille on tärkeää ymmärtää miten voimme auttaa sinua kotisi arjessa – pitämään tavarat ojennuksessa siten, että ne on helppo ottaa käyttöön tarvittaessa ja laittaa pois, kun niitä on käytetty. Säilytysratkaisu on aina kokemus – oli sitten kyseessä kodinhoitotilan säilytys tai walk-in tyylinen vaatekaappi. Suunnittelemme kotisi säilytysratkaisut aina mittatilaustyönä. Ammattitaitoisen ja joustavan runkovalmistuksemme avulla jokainen suunnittelemamme kodin säilytysratkaisu aina yksilöllinen, sinun tarpeisiisi räätälöity ja arkesi iloksi luotu.

Miten kodin säilytyksen suunnittelu ja rakentaminen etenee?

Toiveesi ja unelmasi

Mitä toivot säilytykseltäsi ulkonäön, toimivuuden, materiaalien ja tunnelman suhteen? Haluatko esimerkiksi avosäilytysratkaisun vai pitää tavarat liukuovien tai kaapiston suojissa vai yhdistellä erilaisia toteutuksia? Suunnittelumme perustuu aina sinun toiveisiisi, joten kysymme aina ennen aloituspalaveria tarkemmat tiedot toivomistasi asioista ja lyhyet tiedot kohteesta. Näin saat nähdä jo aloituspalaverissa alustavaa luonnosta kotisi säilytyksestä ja voimme keskustella tarkemmin toiveistasi.

Aloituspalaveri ja tarjous

Aloituspalaverissa käymme yhdessä läpi ennakkotietojen perusteella tehtyä luonnosta ja työstämme sitä yhdessä vielä enemmän kohti toiveitasi. Jotta voisit päättää sinulle mieluisista materiaaleista, tuomme mukanamme aitoja esimerkkejä laajasta materiaalivalikoimastamme. Helpottaaksemme valintaasi kerromme tarkemmin materiaalien ja mekanismien ominaisuuksista sekä kokemuksistamme niistä. Saat palaverin jälkeen tarjouksen, aikataulun ja puhtaaksi piirretyt 3D-kuvat säilytysratkaisusta.

Kalusteiden tilaaminen

Tilaamme kotiisi räätälöidyt säilytyskalusteet tuotantoon. Varmistamme tarkistusmittauksilla kalusteiden sopivuuden. Kalusterungoissamme käytetään kotimaisia materiaaleja ja ne valmistetaan alusta loppuun Kuopiossa. Toimitamme kalusterungot luotettavasti sovitussa aikataulussa, aina valmiiksi kasattuina.

Säilytysjärjestelmän asentaminen

Kun säilytyskalusteet ovat saapuneet, voit joko asentaa ne itse tai tilata asennuksen meiltä tai muulta toimijalta. Vaikka asentaisit kalusteet itse, neuvomme aina mielellämme kalusteiden asennuksessa.

Inspiroidu keittiöistämme

Katso kuvia

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan
yhdessä unelmiesi kalusteratkaisu.

Otathan huomioon,
että Ilona-keittiöt on keskittynyt uudiskohteiden ja laajempian suunniteltavien kalustekokonaisuuksien toimituksiin. Emme valitettavasti toimita yksittäisiä kalusteita tai kalusteosia.

Mobiilisivua ei ole vielä luotu.