Viihtyisät WC:t ja kylpyhuoneet

Millainen on unelmiesi WC ja kylpyhuone?

Kuten muissakin kodin tiloissa, käyttötarpeen ja käyttäjien huomiointi on erityisen tärkeää myös WC:n ja kylpyhuoneen suunnittelussa. Meikataanko WC:ssä? Ovatko WC ja suihkutila yhdistetty? Pitäisikö tiloissa pystyä pesemään ja kuivattamaan pyykitkin? Kuinka moni henkilö jakaa WC:n ja kylpyhuoneen? Käyttävätkö niitä lapset tai aikuiset?

Toimivuuden lisäksi haluat varmasti, että WC ja kylpyhuone ovat viihtyisiä ja sopivat kotisi muuhun tyyliin. Suunnittelemme kotisi tilat aina toiveitasi kuunnellen ja tarvittaessa yhdistelemme tuotteita eri materiaalivalmistajilta. Mitä sinä toivot WC:ltäsi tai kylpyhuoneeltasi? Ota yhteyttä ja autamme toteuttamaan unelmasi.

Miten WC:n ja kylpyhuoneen suunnittelu ja rakentaminen etenee?

Toiveesi ja unelmasi

Millainen on unelmiesi WC tai kylpyhuone? Ennen aloituspalaveria kuulemme mielellämme mitä toivot WC:ltä ja kylpyhuoneeltasi ulkonäön, materiaalien ja tunnelman suhteen. Kun kerrot meille tarkemmin toiveistasi ja kodistasi, teemme aloituspalaveria varten ensimmäisen luonnoksen unelmiesi WC:stä ja kylpyhuoneesta.

Aloituspalaveri ja tarjous

Aloituspalaverissa keskustelemme tarkemmin tilojen käyttötarkoituksesta, halutusta tyylistä ja arkeasi helpottavista toiminnallisuuksista. Tuomme mukanamme esimerkkejä laajasta materiaalivalikoimastamme. Vertailemalla ja hypistelemällä aitoja malleja tiedät, mikä materiaali miellyttää sinua eniten. Kerromme tarkemmin myös materiaalien ominaisuuksista ja jaamme omia kokemuksiamme materiaaleista. Näin suunnittelemme yhdessä unelmiesi WC:n ja kylpyhuoneen. Aloituspalaverin jälkeen saat meiltä tarjouksen, aikataulun ja puhtaaksi piirretyt 3D-kuvat WC:stä ja kylpyhuoneesta.

Kalusteiden tilaaminen

Tilaamme tuotantoon suunnitelmaan ja kotisi mittoihin perustuvat WC:n ja kylpyhuoneen kalusteet. Tarkistusmittauksilla varmistamme, että kalusteet sopivat täydellisesti kotiisi. Kalusterunkomme valmistetaan alusta loppuun Kuopiossa kotimaisista raaka-aineista. Toimitamme kalusterungot aina valmiiksi kasattuna ja luotettavasti sovitussa aikataulussa.

Kalusteiden asentaminen

Kun kalusteet ovat saapuneet, voit joko asentaa ne itse tai tilata niiden asennuksen meiltä tai muulta toimijalta. Neuvomme mielellämme kalusteiden asennuksessa, vaikka asentaisit ne itse.

Inspiroidu keittiöistämme

Katso kuvia

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan
yhdessä unelmiesi kalusteratkaisu.

Otathan huomioon,
että Ilona-keittiöt on keskittynyt uudiskohteiden ja laajempian suunniteltavien kalustekokonaisuuksien toimituksiin. Emme valitettavasti toimita yksittäisiä kalusteita tai kalusteosia.

Mobiilisivua ei ole vielä luotu.