Palvelut yrityksille

Luotettava kodin tilojen suunnittelun ammattilainen

Autamme yritystäsi tarjoamaan asiakkaillesi laadukkaat ja heidän toiveitansa vastaavat kalusteet keittiöön, kodinhoitohuoneisiin, kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Tiedämme, että aikataulut ja niissä pysyminen on elintärkeää yrityksesi menestykselle. Siksi pidämme huolen, että kalusteet tilataan ja toimitetaan työmaalle sovitussa aikataulussa. Ennen kalusteiden tilaamista teemme aina tarkistusmittaukset kohteessa, jotta kalusteet varmasti sopivat kohteeseen kuin nakutettu. Paikallisten ja luotettavien materiaalitoimittajiemme avulla voimme taata nopean ja täsmällisen kalustetoimituksen työmaalle.

Ota yhteyttä

Asiakkaasi on myös meidän asiakkaamme

Toteutetaan yhdessä asiakkaidesi toiveet!

Meille on tärkeää, että voit tarjota asiakkaillesi heidän toiveitansa ja unelmia vastaavat kodin tilat. Siksi yrityksesi asiakkaat ovat myös meidän asiakkaitamme. Halutessasi voimme käydä asiakkaasi kanssa läpi suunnitelmien yksityiskohdat ja huolehtia materiaalivalinnoista.

Inspiroidu keittiöistämme

Katso kuvia

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan
yhdessä unelmiesi kalusteratkaisu.

Otathan huomioon,
että Ilona-keittiöt on keskittynyt uudiskohteiden ja laajempian suunniteltavien kalustekokonaisuuksien toimituksiin. Emme valitettavasti toimita yksittäisiä kalusteita tai kalusteosia.

Mobiilisivua ei ole vielä luotu.