Tahdomme toteuttaa unelmasi

Iloa ja parasta asiakkaillemme

Puutyöt ovat aina kiinnostaneet minua ja haaveenani on ollut tehdä töitä käsillä. Aluksi yrittäjän urallani tein ja suunnittelin kaikenlaista isoa ja pientä puusta – kissan raapimapuista ja pihakeinuista hirsilatoihin. Kun tein asiakkaille kodin kalusteiden kasaamista ja asennuksia, huomasin löytäneeni alan, joka sytytti. Keittiön ja kodin tilojen suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti on haastavaa, mutta samaan aikaan erittäin palkitsevaa. 

Jokaisen pitää viihtyä kotonaan, ja siksi asiakkaan tyytyväisyys on alusta asti ollut meille ensisijaisen tärkeää. Yrityksen nimessä halusin viestiä niitä tunteita, joita haluan asiakkaiden kokevan kotonaan: lämpimintä ja parasta, mitä vain olemassa on. Haluamme omalta osaltamme olla mukana luomassa asiakkaillemme koteja, jotka ovat niin ulkonäön kuin toiminnallisuuden suhteen arjen ilona.

Juha Tervo

Yrittäjä

Juha Tervo

Yrittäjä

Rehellinen, pedantti, maalaisjärkinen
Minulla on laaja-alainen osaaminen kodin kalusteiden valmistamisesta tilojen suunnitteluun ja kalusteiden asentamiseen. Parasta työssäni on vapaus, haasteet ja yhteistyö asiakkaiden ja ammattilaisten kanssa. Minulle on tärkeää huolehtia asiakkaasta aina ihan projektin loppuun asti. Olemme asiakasta varten myös ongelmatilanteissa. Voin luvata, että meillä on korkea toimitusvarmuus ja että lopputulos toteuttaa asiakkaan toiveet. Se, mitä luvataan, pidetään.

Matti Konttila

suunnittelija

Sosiaalinen, avoin, sitkeä
Parasta työssäni on asiakkaiden kotien suunnitteleminen yhdessä heidän kanssaan. Minusta on mukavaa auttaa asiakkaita etsimään visioitaan ja toteuttaa ne. Erityisesti nautin haasteellisten ja luovuutta vaativien kohteiden suunnittelusta. Paneudun jokaisen asiakkaan projektiin tinkimättömästi ja kuuntelen tarkasti heidän tarpeitaan. Lupaan, että en jätä yhtäkään kiveä kääntämättä, kun etsimme asiakkaalle sopivaa ratkaisua hänen kotiinsa.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan
yhdessä unelmiesi kalusteratkaisu.

Otathan huomioon,
että Ilona-keittiöt on keskittynyt uudiskohteiden ja laajempian suunniteltavien kalustekokonaisuuksien toimituksiin. Emme valitettavasti toimita yksittäisiä kalusteita tai kalusteosia.

Mobiilisivua ei ole vielä luotu.