Kauniimpia koteja tiimityönä

Ilona on kodin sisustamisen ja kalustamisen eri osa-alueiden ammattilaisista koostuva tiimi. Toteutamme vaativia ja yksilöllisiä kalusteprojekteja suunnittelusta valmistukseen ja toimitukseen.

Asiakkaitamme ovat omakotitalorakentajat, jotka etsivät koteihinsa yksilöllisiä kokonaiskalustuksia sekä ammattimaiset rakentajat ja rakennusliikkeet. Vahvuuksiamme ovat ammattitaito, kyky kuunnella asiakasta sekä rajattomat mahdollisuudet materiaaleissa ja toteutustavoissa.

Ilonan suunnittelutiimi kohteessa, neljä henkilöä keittiössä.

Tapa toimia

Ilona on ammattilaisten muodostama yhteisö, jonka kaikki neljä työntekijää ovat myös yrityksen omistajia. Ilona on kehittänyt palvelumallinsa hiljalleen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Meillä asiakasta palvelee tiimi, joka muodostuu muotoilijasta, teknisestä suunnittelijasta sekä sisustussuunnittelijasta. Kustannustehokkuutemme perustuu matalaan organisaatioon, hiottuihin prosesseihin ja edulliseen kustannusrakenteeseen. Keskitymme oleelliseen.

Missio

Mahdollistamme yksilöllisesti toteutetut kalustukset kaikille, joille sisustus ja kauniit kalusteet ovat tärkeitä. Toteutamme asiakkaan unelmat osaavalla suunnittelulla ja tehokkailla prosesseilla asiakkaan budjetti huomioiden.

Visio

Tavoitteenamme on olla Suomen paras suunnittelutoimisto, kun mittareina ovat palvelu, suunnitteluosaaminen, lopputulos ja hinta.

Tiimi

YLÄRIVI VASEMMALTA

Juha Tervo
toimitukset, reklamaatiot

Juho Tervo
tuotanto, työmaat

Maria Etula
suunnittelu yksityisasiakkaat

ALARIVI VASEMMALTA

Alpo
jälkimarkkinointi

Matti Konttila
suunnittelu ammattiasiakkaat, tuotehallinta

Ilnonan suunnittelutiimi, 4 henkilöä ja koira.

Kaikki alkoi puutöistä – Juhan tarina

Puutyöt ovat aina kiinnostaneet minua ja haaveenani on ollut tehdä töitä käsillä. Aluksi yrittäjän urallani tein ja suunnittelin kaikenlaista isoa ja pientä puusta – kissan raapimapuista ja pihakeinuista hirsilatoihin. Kun tein asiakkaille kodin kalusteiden kasaamista ja asennuksia, huomasin löytäneeni alan, joka sytytti. Keittiön ja kodin tilojen suunnittelu asiakkaan toiveiden mukaisesti on haastavaa, mutta samaan aikaan erittäin palkitsevaa.

Jokaisen pitää viihtyä kotonaan, ja siksi asiakkaan tyytyväisyys on alusta asti ollut minulle ensisijaisen tärkeää. Yrityksen Ilona-nimessä halusin viestiä niitä tunteita, joita haluan asiakkaiden kokevan kotonaan: lämpimintä ja parasta, mitä vain olemassa on.

Tänään minulla on tukenani osaava ammattilaistiimi, jonka jokainen jäsen on tuonut yritykseen oman ainutlaatuisen osaamisensa. Tätä kautta Ilona on muodostunut nykyiseen muotoonsa. Haluamme jokainen omalta osaltamme olla mukana luomassa asiakkaillemme koteja, jotka ovat niin ulkonäön kuin toiminnallisuuden suhteen arjen ilona.

Kaikki alkoi puutöistä, ja sitä se on minulle tänäkin päivänä. Tiimityötä käsillä ja sydämellä, asiakasta tarkasti kuunnellen.

Juha Tervo
Yrittäjä